MERIVOBOX

  • Επισκόπηση
  • Συναρμολόγιση – Εγκατάσταση
  • Κατάλογος

MERIVOBOX

Let’s create – Η πλατφόρμα box για τις ιδέες σας

Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να προσφέρεις ποικιλία. Αυτή η πλατφόρμα κάνει απίστευτα εύκολη την κατασκευή και συναρμολόγηση συρταριών και καλαθιών που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Απολαύστε μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Εν συντομία, το MERIVOBOX κάνει τις δικές σας ιδέες και τις ιδέες των πελατών σας πραγματικότητα. Πάρτε το προβάδισμα και ετοιμαστείτε για τις προκλήσεις που έρχονται.

Μία δυναμική πλατφόρμα

Καλοσχεδιασμένη συναρμολόγηση

Όλες οι επιλογές MERIVOBOX μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα και γρήγορα χάρη στον συνεπή σχεδιασμό της πλατφόρμας. Το σύστημα box διαθέτει απλά, ξεκάθαρα σημειωμένα και εύκολα προσβάσιμα χαρακτηριστικά 3-διάστατης ρύθμισης, που είναι ίδια για κάθε πλαϊνό συρταριού.

Οι λειτουργίες αναλυτικά

Στοπ καλαθιού

Το ενσωματωμένο στοπ εξασφαλίζει ότι ο οδηγός και το συρτάρι έχουν συνδεθεί με ασφάλεια. Είναι αδύνατον να βγει το συρτάρι κατά λάθος.

Εξαιρετικά ελαφριά συγχρονισμένη κίνηση

Τα πλαστικά ροδάκια με χαμηλό συντελεστή τριβής και ο συγχρονισμός του προφίλ συρταριού και του βαγονέτου εξασφαλίζουν εξαιρετικά ελαφριά κίνηση.

Διεπαφή για προαιρετικά μέρη

Εξοπλίστε το MERIVOBOX με τεχνολογίες κίνησης και πλευρικούς σταθεροποιητές ανάλογα με τις ανάγκες σας – η δυνατότητά αυτή παρέχεται και σε μεταγενέστερο στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας.

Κατακόρυφη σταθερότητα και μεγάλη φέρουσα ικανότητα ακόμη και με γεμάτο συρτάρι

Το μοναδικό σχήμα L του οδηγού χαρίζει στο νέο σύστημα box την εκπληκτική του σταθερότητα. Έτσι, το σύστημα box έχει μεγάλη δυναμική φέρουσα ικανότητα 40 kg και 70 kg.

Τα τρία εξαρτήματα –οδηγός, πλαϊνό συρταριού και μετώπη– προσφέρουν ποικιλία με την ίδια κατασκευαστική διαδικασία. MERIVOBOX – μια αληθινή πλατφόρμα για μεγάλη ποικιλία.

Εντυπωσιακή λειτουργικότητα

Ο καινοτόμος οδηγός σχήματος L χαρίζει στο MERIVOBOX την εκπληκτική του σταθερότητα – το MERIVOBOX εντυπωσιάζει ακόμη κι όταν είναι γεμάτο. Το νέο σύστημα box δεν χαρακτηρίζεται απλώς από εξαιρετικά ελαφριά συγχρονισμένη κίνηση, αλλά και μεγάλη σταθερότητα της μετώπης, προσφέροντας νέες δυνατότητες σχεδιασμού στις κουζίνες (οι ψηλές μετώπες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με χαμηλά πλαϊνά συρταριού).

Μοναδικός σχεδιασμός

Το MERIVOBOX είναι απλώς μοναδικό χάρη στον ξεχωριστό σχεδιασμό του πλαϊνού συρταριού, τις ευθείες γραμμές και την αδιαμφισβήτητη εμφάνιση. Και η σχεδιαστική γραμμή προσφέρει όμορφες ανακλάσεις του φωτός στο πλαϊνό του συρταριού.

Σχεδιαστικές πτυχές

Ομαλές Μεταβάσεις

Οι ομαλές μεταβάσεις αποτελούν βασικό γνώρισμα του μελετημένου σχεδιασμού – για πρακτικά συνεχή καλάθια.

Ευθεία στο εσωτερικό

Το πλαϊνό συρταριού είναι ευθύ στο εσωτερικό για να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλο τον αποθηκευτικό χώρο, μέχρι την άκρη. Συνδυάστε το με AMBIA-LINE για να δημιουργήσετε εντυπωσιακά εσωτερικά.

Στοιχείο Branding

Προσθέστε το δικό σας στοιχείο branding στο πλαϊνό συρταριού – συρταρωτό στοιχείο branding για ομοιόμορφη τοποθέτηση. Τα πλαϊνά συρταριού έχουν, όμως, κομψή εμφάνιση ακόμη και χωρίς branding πελάτη.

Εκτεθειμένα μεταλλικά μέρη

Τα μεταλλικά εξαρτήματα και τα συνδυασμένα χρώματα δημιουργούν μια κορυφαίας ποιότητας εμφάνιση.

Ευθυγραμμισμένο κάλυμμα

Ο αδρός σχεδιασμός στο εσωτερικό ολοκληρώνεται με ένα ευθυγραμμισμένο κάλυμμα. Το AMBIA-LINE οργανώνει καλαίσθητα το εσωτερικό ακόμη κι όταν υπάρχουν καλύμματα.

Ευπροσάρμοστη πλατφόρμα

Πυρήνα του συστήματος αποτελεί ο οδηγός με την ίδια θέση στερέωσης για όλες τις εφαρμογές. Αυτή είναι η βάση για να δημιουργήσετε το συρτάρι της επιλογής σας. Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, η μετώπη και ο ρυθμιστής μετώπης είναι πάντα τα ίδια. Μια αληθινή πλατφόρμα που μειώνει την πολυπλοκότητα και εμπλουτίζει ταυτόχρονα την ποικιλία.

Συναρμολόγηση, προσαρμογή και αφαίρεση

Θέση μηδέν της μετώπης

Η μετώπη ασφαλίζει πάντα στην ίδια θέση. Η ακριβής θέση μηδέν ελαχιστοποιεί την ανάγκη ρύθμισης, επιταχύνοντας και διευκολύνοντας την ευθυγράμμιση των κενών.

Επιλογή τρισδιάστατης ρύθμισης

Το νέο σύστημα box προσφέρει ρύθμιση ύψους, πλαϊνών και κλίσης. Οι ακριβείς επιλογές ρύθμισης εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να πετύχετε τέλεια ευθυγράμμιση κενού.

Εύκολη συναρμολόγηση και αφαίρεση της μετώπης

Κουμπώστε απλώς τη μετώπη, ακόμη και με κλειστό συρτάρι. Οι μετώπες με μεγάλο πλάτος και βάρος μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα από ένα μόνο άτομο χάρη στη θέση συγκράτησης.

Οδηγίες εγκατάστασης

VIDEO

Συρτάρι MERIVOBOX N, M, K
Ρύθμιση MERIVOBOX
MERIVOBOX – modular με BOXCAP
MERIVOBOX – modular με βέργα
Συναρμολόγηση MERIVOBOX modular με BOXCOVER
Συναρμολόγηση MERIVOBOX για TIP-ON BLUMOTION
Συναρμολόγηση πλευρικού σταθεροποιητή MERIVOBOX
Συναρμολόγηση εσωτερικού συρταριού MERIVOBOX
Συναρμολόγηση εσωτερικού καλαθιού MERIVOBOX με κάθετη βέργα
Συναρμολόγηση εσωτερικού καλαθιού MERIVOBOX με χαμηλό στοιχείο σχεδιασμού
Αφαίρεση MERIVOBOX modular με βέργα
Αφαίρεση MERIVOBOX modular με BOXCAP
Αφαίρεση MERIVOBOX modular με BOXCOVER
Συναρμολόγηση εσωτερικού καλαθιού MERIVOBOX με ψηλό στοιχείο σχεδιασμού